Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada attan saklanmak

Rüyada attan saklanmak

Rüyada attan saklanmak şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, büyük problemler yaşanacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada attan saklanmak gördüyseniz:

  • Umutlarınızı yeşillendirmek isteyebilirsiniz.

Rüyada attan saklanmak mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada eve saklanmak işlerinde bir aksama yaşayacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, zaman bulmakta zorlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuyuya saklanmak tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına yorulur.

Rüyada korkudan saklanmak aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine delalet eder.

Rüyada çukura saklanmak umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, hanesine huzurun dolacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Rüyada perdenin arkasına saklanmak tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada dolapta saklanmak çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına delalet etmektedir.

Rüyada korkup eve saklanmak işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments