Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir odada saklanmak

Rüyada bir odada saklanmak

Rüyada bir odada saklanmak bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına inanılır.

Rüyada bir odada saklanmak gördüyseniz:

  • Hiç bir zaman nezaket kurallarını aşmadığınız için, ortaya çıkan şartlara da rahatlıkla uyum sağlayacaksınız.

Rüyada odaya saklanmak eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir odada saklanmak yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada odada saklanmak sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinden saklandığını görmek giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada polisten saklanmak çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, hastalıkların yakınına uğramayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaplandan saklanmak çok kötü sonuçlar doğuracağına, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada saklandığını görmek uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, dedikoduya işarettir.

Rüyada köpeklerden saklanmak stresini ve yorgunluğunu atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments