Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlığa saklanmak

Rüyada mezarlığa saklanmak

Rüyada mezarlığa saklanmak çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, ilerleyeceğine, kalkınacağına, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, kazanca kavuşacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine, mutluluğundan olacağına alamet eder.

Rüyada mezarlığa saklanmak gördüyseniz:

  • Ufak bir takdir ya da teşekkür işareti bir ilişkinizde çok şeyi değiştirebilir.

Rüyada mezarlığa saklanmak haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine işaret eder.

Rüyada mezarda saklanmak art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta saklanmak çözüm yolları bulamayacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine inanılır.

Rüyada mezara saklanmak kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, mevki makam sahibi olunacağına, yanlış seçimler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada kümese saklanmak daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine tabir olunur.

Rüyada dolaba saklanmak zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada birilerinden saklandığını görmek kötü günler görüleceğine, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına yorulur.

Rüyada korkmak saklanmak sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments