Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi pisliğine basmak

Rüyada kendi pisliğine basmak

Rüyada kendi pisliğine basmak düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, rüya sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, sevilen bir kişi olunacağına, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına delalettir.

Rüyada kendi pisliğine basmak gördüyseniz:

  • Durumunuzun net şekilde anlaşılmasını sağlamak size düşüyor.

Rüyada pisliğe basmak çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine işaret eder.

Rüyada kedi pisliğine basmak yaşlılığında da rahat edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına rivayet eder.

Rüyada köpek pisliğine basmak elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine tabir olunur.

Rüyada insan pisliğe basmak maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, hayallerin gerçekleşeceğine, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada insan pisliğine basmak sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada domuz pisliğine basmak neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Rüyada at pisliğine basmak aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına alamet eder.

Rüyada tavuk pisliğine basmak dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments