Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpek pisliğine basmak

Rüyada köpek pisliğine basmak

Rüyada köpek pisliğine basmak kazancın katlanacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine rivayet eder.

Rüyada köpek pisliğine basmak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki kişilere, akrabalarınıza, ortaklarınıza ya da çalışma arkadaşlarınıza biraz zaman tanımalısınız.

Rüyada köpek pisliğine basmak küslükleri gidereceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada insan pisliğe basmak işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi pisliğine basmak zafer ve zenginlik getireceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada insan pisliğine basmak çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, hanesinde bolluk ve bereket olacağına işarettir.

Rüyada hayvan pisliğine basmak ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine alamet eder.

Rüyada at pisliğine basmak sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, dost çevrenizin genişleyeceğine, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine işaret eder.

Rüyada domuz pisliğine basmak işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine yorulur.

Rüyada tavuk pisliğine basmak düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, fikirlerinin çatışacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments