Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediyi okşamak

Rüyada kediyi okşamak

Rüyada kediyi okşamak sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada kediyi okşamak gördüyseniz:

  • Belli konulara en az sizin kadar katılımda bulunabilecek kişilerle çalışmalısınız.

Rüyada kedinin başını okşamak ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kedi okşamak kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına inanılır.

Rüyada beyaz kedi okşamak ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, girdiği projelerden zararla çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kediyi okşamak kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin saçlarını okşamak çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin başını okşamak hayır getirecek işlere girileceğine, gelirinin giderinden fazla olacağına, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpeğin başını okşamak işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpek başını okşamak çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments