Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpek okşamak

Rüyada köpek okşamak

Rüyada köpek okşamak atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, evlenme yolunda adım atacağına, makamından olacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, trend olan bir markanın başına geçileceğine inanılır.

Rüyada köpek okşamak gördüyseniz:

  • Bir kadının önemli bir yardımıyla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada köpeğin kafasını okşamak meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada köpeği okşamak alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada köpek okşamak kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpeğin başını okşamak bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına delalet eder.

Rüyada köpek başını okşamak işlerine yeni işler katacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada bir köpeği okşamak kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına inanılır.

Rüyada köpek sevmek okşamak pek çok olumlu gelişmelere, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına işaret eder.

Rüyada köpek başı okşamak rüya sahibinin şansının açılacağına, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments