Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişanlını hamile görmek

Rüyada nişanlını hamile görmek

Rüyada nişanlını hamile görmek ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, işlerin devam edeceğine, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, maddi olarak kötü bir karara varılacağına işarettir.

Rüyada nişanlını hamile gördüyseniz:

  • Bazı bedeller ödememek için bazı kişileri hayal kırıklığına uğratmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada nişanlısını hamile görmek bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada nişanlının hamile olduğunu görmek uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına, çok kötü günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada nişanlıyı hamile görmek dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, daha güzelleşeceğine, yüksek mertebeye geleceğine işaret eder.

Rüyada nişanlını hamile görmek olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada nişanlı birini hamile görmek dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, dargınların ve kırgınların barışacağına, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada nişanlı kızı hamile görmek kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada nişanlıyken hamile olduğunu görmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, varlık ve huzur sahibi olunacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi nişanlısıyla görmek işlerin günden güne daha da artacağına, gelir elde edeceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments