Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişanlının hamile olduğunu görmek

Rüyada nişanlının hamile olduğunu görmek

Rüyada nişanlının hamile olduğunu görmek maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, Neşeli ve huzurlu bir geleceğe, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada nişanlının hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Rutinin dışına çıkıyorsunuz.

Rüyada nişanlısını hamile görmek kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada nişanlını hamile görmek huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine inanılır.

Rüyada nişanlıyken hamile olduğunu görmek yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına tabir olunur.

Rüyada nişanlının hamile olduğunu görmek yeni bir kazanç kapısı açılacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada nişanlı birini hamile görmek ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine delalet eder.

Rüyada nişanlıyı hamile görmek eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada nişanlı kızı hamile görmek işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada nişan tepsisi görmek çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments