Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişanlısını hamile görmek

Rüyada nişanlısını hamile görmek

Rüyada nişanlısını hamile görmek olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, kolay yollardan kazanacağına, zor durumların sona ereceğine, istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına yorulur.

Rüyada nişanlısını hamile gördüyseniz:

  • Belli alanlarda öne atılmak yerine beklemek daha akıllıca olabilir.

Rüyada nişanlıyı hamile görmek sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine delalettir.

Rüyada nişanlısını hamile görmek muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine işarettir.

Rüyada nişanlıyken hamile olduğunu görmek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nişanlının hamile olduğunu görmek küçük ise kazancınızın daha az olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada nişanlını hamile görmek dualarına karşılık alacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, kötü günler için daima kenarda para tutacağına rivayet eder.

Rüyada nişanlı kızı hamile görmek ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada nişanlı birini hamile görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada başka biriyle nişanlanmak emeklerin boşa gitmeyeceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments