Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişanlı kızı hamile görmek

Rüyada nişanlı kızı hamile görmek

Rüyada nişanlı kızı hamile görmek rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, tüm kederinin uçup gideceğine, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada nişanlı kızı hamile gördüyseniz:

  • Fazla konuşmanız yanlış anlaşılmanıza neden olabilir.

Rüyada nişanlı kızı hamile görmek maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, her şeyin sarpa saracağına rivayet eder.

Rüyada nişanlıyken hamile olduğunu görmek elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, rakiplerine karşı güç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada nişanlıyı hamile görmek yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, büyük sıkıntılar içine gireceğine delalet eder.

Rüyada nişanlı birini hamile görmek yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada nişanlını hamile görmek yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına, kapanan kapıların açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada nişanlının hamile olduğunu görmek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine işarettir.

Rüyada nişanlısını hamile görmek bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, onların önüne geçeceğine, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızını nişanlanmış görmek çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments