Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişanlıyı hamile görmek

Rüyada nişanlıyı hamile görmek

Rüyada nişanlıyı hamile görmek kem gözlere gelineceğine, zaferler kazanacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine delalet eder.

Rüyada nişanlıyı hamile gördüyseniz:

  • Sevdiğinizle yaşayacağınız güzel anları kaçırabilirsiniz.

Rüyada nişanlıyken hamile olduğunu görmek emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada nişanlıyı hamile görmek mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada nişanlının hamile olduğunu görmek kazancın katbekat artacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine, parasına da para ekleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada nişanlını hamile görmek dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, şükür içinde bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada nişanlı kızı hamile görmek üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine delalet eder.

Rüyada nişanlısını hamile görmek maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına inanılır.

Rüyada nişanlı birini hamile görmek insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, gülmeye hasret kalacağına yorulur.

Rüyada tek başına nişanlanmak çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments