Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişanlıyken hamile olduğunu görmek

Rüyada nişanlıyken hamile olduğunu görmek

Rüyada nişanlıyken hamile olduğunu görmek oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine tabir olunur.

Rüyada nişanlıyken hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Sinirlerinize hakim olabilirseniz daha az hasar yapmış olursunuz.

Rüyada nişanlı birini hamile görmek atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına alamet eder.

Rüyada nişanlının hamile olduğunu görmek işinde terfi edeceğine, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına yorulur.

Rüyada nişanlısını hamile görmek kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına delalet etmektedir.

Rüyada nişanlıyken hamile olduğunu görmek işlerinin düşeceğine, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine alamet eder.

Rüyada nişanlı kızı hamile görmek işlerini yoluna koymayı başaracağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına alamet eder.

Rüyada nişanlıyı hamile görmek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine yorulur.

Rüyada nişanlını hamile görmek el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına tabir olunur.

Rüyada yakın arkadaşının nişanlandığını görmek attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine, neşe ve sevinç içinde olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments