Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişanlı birini hamile görmek

Rüyada nişanlı birini hamile görmek

Rüyada nişanlı birini hamile görmek kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, unvan sahibi olacağına, karanlığın biteceğine, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada nişanlı birini hamile gördüyseniz:

  • Farkında olun ya da olmayın gerçekten dinlenmeye ihtiyacınız var.

Rüyada nişanlını hamile görmek fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına işaret eder.

Rüyada nişanlı birini hamile görmek ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, layık olduklarına sahip olacağına, kısmetin kapanacağına tabir olunur.

Rüyada nişanlıyken hamile olduğunu görmek tutumlu bir yaşam süreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, bazen umutlarını yitireceğine işaret eder.

Rüyada nişanlının hamile olduğunu görmek rahat bir hayat yaşayacağına, bir beladan kurtulacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada nişanlı kızı hamile görmek çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana delalettir.

Rüyada nişanlısını hamile görmek işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, huzursuzlukların son bulacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nişanlıyı hamile görmek evine haciz geleceğine, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, iş ve mekan değiştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığı bir erkekle nişanlandığını görmek eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments