Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişanlık seçmek

Rüyada nişanlık seçmek

Rüyada nişanlık seçmek bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, çok büyük kısmetler kazanacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, her geçen gün başarıların artacağına, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına yorulur.

Rüyada nişanlık seçmek gördüyseniz:

  • Tanıdığınız kişiler kanalıyla yeni romantik veya ticari bağlantılar kurabilirsiniz.

Rüyada nişan yüzüğü seçmek yapılan çalışmaların heba olacağına, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına işaret etmektedir.

Rüyada nişan elbisesi seçmek şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına delalet eder.

Rüyada nişanlık seçmek bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, gayrimenkul işine girip zengin olacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına alamet eder.

Rüyada eşarp seçmek kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, üzerindeki kötü imajı sileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine işarettir.

Rüyada oyuncak seçmek hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına işarettir.

Rüyada mezar seçmek iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kitap seçmek kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına inanılır.

Rüyada ceviz seçmek işlerinin istediği gibi olacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments