Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada neptün gezegeni görmek

Rüyada neptün gezegeni görmek

Rüyada neptün gezegeni görmek deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, fesatlıklar içinde kalınacağına inanılır.

Rüyada neptün gezegeni gördüyseniz:

  • Bazı plan veya fikirlerinizi cesurca dile getirmeniz durumunda, bazı kişiler sizi takip edebilirler.

Rüyada neptün gezegeni görmek kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine inanılır.

Rüyada başka gezegende olduğunu görmek çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine, çok pişmanlık duyacağına inanılır.

Rüyada başka gezegene gitmek yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ay ve gezegen görmek sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka gezegende olmak çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine tabir olunur.

Rüyada gezegen görmek zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına rivayet eder.

Rüyada mars gezegenine gitmek makamının yükseleceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka bir gezegene gitmek bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments