Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ay ve gezegen görmek

Rüyada ay ve gezegen görmek

Rüyada ay ve gezegen görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ay ve gezegen gördüyseniz:

  • Hatırlamanızda fayda var.

Rüyada ay ve gezegen görmek arkasının daha sağlam hale geleceğine, kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına, hidayete ermeyi de başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada merkür gezegenini görmek tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, az maliyetle ticarete atılacağına alamet eder.

Rüyada gökyüzünde gezegenleri görmek isabetli adımlar atacağına, miras konularında sıkıntılar çıkacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada gezegen düştüğünü görmek rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gezegene gitmek maddi olarak güç kazanacağına, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, herkesin takdirinin toplanacağına işaret eder.

Rüyada uzayda gezegenleri görmek kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına alamet eder.

Rüyada tüm gezegenleri görmek masa başı bir işe girileceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına inanılır.

Rüyada gökyüzünde gezegen görmek çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, kötü günlerini arkasında bırakacağına, maddi yükümlülüklerinin artacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments