Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gezegen görmek

Rüyada gezegen görmek

Rüyada gezegen görmek etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, çalışmaların büyük getirileri olacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, sıkıntıların çözüme ulaşacağına delalet eder.

Rüyada gezegen gördüyseniz:

  • Aklınızı kullanmanız veya anlamadığınız yerlerde anlamadığınızı söylemeniz size verilen değeri arttırabilir.

Rüyada gökyüzünde gezegenleri görmek çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada gezegen görmek kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada tüm gezegenleri görmek alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına delalettir.

Rüyada gezegen düştüğünü görmek kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, dayanışma ve sevgi içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni gezegen görmek ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada neptün gezegeni görmek kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka bir gezegende olmak işlerin rast gideceğine, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada mars gezegen görmek çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, kötü kimselerle karşılaşamayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments