Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nehrin üstünden geçmek

Rüyada nehrin üstünden geçmek

Rüyada nehrin üstünden geçmek yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine delalettir.

Rüyada nehrin üstünden geçmek gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde konforu arttırıcı değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada nehrin üstünden geçmek malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, yanlış işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada nehri geçmek hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, kendisine hayırlı kapıların açılacağına alamet eder.

Rüyada nehrin karşısına geçmek devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına işaret eder.

Rüyada nehri yüzerek geçmek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, kötülüklerden uzaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada nehrin üstünde yürümek etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine yorulur.

Rüyada mezarlığın üstünden arabayla geçmek yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada dere üstünden geçmek ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, yanlış anlaşılacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına inanılır.

Rüyada akan suyun üstünden geçmek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments