Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlığın üstünden arabayla geçmek

Rüyada mezarlığın üstünden arabayla geçmek

Rüyada mezarlığın üstünden arabayla geçmek tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, haneye dertlerin gireceğine , başarılara yeni başarılar katılacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine işarettir.

Rüyada mezarlığın üstünden arabayla geçmek gördüyseniz:

  • Kapalı kapılar ardında sizin için olumlu gelişmeler yaşanıyor olabilir.

Rüyada mezarlığın üstünden arabayla geçmek zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına delalettir.

Rüyada mezarın üstünden geçmek hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarlığın üstünden geçmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizin üstünden arabayla geçmek rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, musibetlerin yaşanacağına işaret eder.

Rüyada üstünden araba geçmek kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, bilgi ile donanacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada deniz üstünden arabayla geçmek günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına yorulur.

Rüyada arabayla mezarlıktan geçmek büyük bir ortaklığa girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarlıktan arabayla geçmek kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, hedeflerinin gerçekleşeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments