Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nehrin karşısına geçmek

Rüyada nehrin karşısına geçmek

Rüyada nehrin karşısına geçmek fenalıkta bulunmaya, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, ününü ülke dışına taşıyacağına, kalp kırıklığı olacağına, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine rivayet eder.

Rüyada nehrin karşısına geçmek gördüyseniz:

  • Maddi, işle ya da sosyal hayatınızla ilgili belli konular dönüşüme uğrayabilir ya da siz dönüştürme çabasında olabilirsiniz.

Rüyada nehrin karşısına geçmek iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada nehrin üstünden geçmek huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada nehri geçmek en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, güvensizliğini yeneceğine, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına yorulur.

Rüyada nehri yüzerek geçmek iyi gelir getiren işler yapılacağına, yaşamın kolaylaşacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada köprüden karşıya geçmek işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine tabir olunur.

Rüyada caddeden karşıya geçmek kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, kişinin evlatlarının artacağına rivayet eder.

Rüyada denizin karşısına geçmek bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, kimsenin arkasından konuşmayacağına, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine işarettir.

Rüyada denizde karşıdan karşıya geçmek ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına, sorunların yeni sorunlar doğuracağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments