Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nehri geçmek

Rüyada nehri geçmek

Rüyada nehri geçmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, saygınlık göreceğine, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, doktordan doktora koşturacağına işaret etmektedir.

Rüyada nehri geçmek gördüyseniz:

  • Gerçek problemlere odaklanmalısınız.

Rüyada nehri yüzerek geçmek üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine alamet eder.

Rüyada nehri geçmek birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada nehrin üstünden geçmek sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine rivayet eder.

Rüyada nehrin karşısına geçmek beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, aksiliklerin başgöstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada sütlü nescafe görmek çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, makam ve rızık sağlayacağına, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada neptün gezegeni görmek aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada dicle nehrini görmek hayatının ağzının tadına göre olacağına, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada nehre bakmak büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, şerefe ve izzete, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments