Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nehrin üstünde yürümek

Rüyada nehrin üstünde yürümek

Rüyada nehrin üstünde yürümek yükseleceğine, atılım yapacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, yeni iş teklifleri alacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine delalet eder.

Rüyada nehrin üstünde yürümek gördüyseniz:

  • İşleri istendiği gibi veya gürültü patırtı olmadan halletmek zor olabilir.

Rüyada nehrin üstünde yürümek mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine delalettir.

Rüyada nehrin üstünden geçmek yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada nehrin içinde yürümek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine delalet eder.

Rüyada nehre düştüğünü görmek hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına işarettir.

Rüyada ne zaman öleceğini görmek hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sütlü nescafe içmek saygın biri olacağına, hayatının düzene girmesine vesile olacağına, daha büyük işler için bir örnek olacağına delalettir.

Rüyada tren ne binmek iş hayatında terfi alınacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına delalettir.

Rüyada nehre girdiğini görmek çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments