Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nehri yüzerek geçmek

Rüyada nehri yüzerek geçmek

Rüyada nehri yüzerek geçmek emeklerinin heba olacağına, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, canının ve malının garantide olacağına, asla harama bulaşmayacağına, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada nehri yüzerek geçmek gördüyseniz:

  • Bazı düşüncelerinizin, fikirlerinizin, seçimlerinizin veya yapılmış anlaşmaların doğruluğu konusunda diğerlerinin fikirlerini alarak ilerlemek isteyebilirsiniz.

Rüyada nehri yüzerek geçmek rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalettir.

Rüyada nehrin üstünden geçmek hayallerinin yıkılacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nehrin karşısına geçmek epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına işaret eder.

Rüyada nehri geçmek çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada nehre girmek çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine inanılır.

Rüyada nescafe içmek yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, uzun ömürlü bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada ne zaman öleceğini görmek yönetici koltuğuna yükseleceğine, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına işarettir.

Rüyada nesli tükenmiş hayvan görmek hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments