Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nehire atlamak

Rüyada nehire atlamak

Rüyada nehire atlamak insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, doğruluğu bulacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nehire atlamak gördüyseniz:

  • Şimdilik ortada gözle görülür, elle tutulur bir şey olmamasına rağmen sadece sizde ümit uyandıran, geleceğe güvenerek bakmanıza sebep olabilecek bazı gelişmeler olabilir.

Rüyada nehirden atlamak aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine delalettir.

Rüyada nehire atlamak iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada nehir üzerinden atlamak evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada köprü ve nehir görmek yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına delalet etmektedir.

Rüyada akan bir nehir görmek yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine delalettir.

Rüyada nehir üstünde uçmak hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, hileye ve fesada başvurmayacağına alamet eder.

Rüyada yeşil renkte nehir görmek problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, çok büyük sorunlar yaşayacağına, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine tabir olunur.

Rüyada nehir ırmak kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments