Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köprü ve nehir görmek

Rüyada köprü ve nehir görmek

Rüyada köprü ve nehir görmek eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, sağlığının geri geleceğine, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, hileye ve fesada başvurmayacağına delalettir.

Rüyada köprü ve nehir gördüyseniz:

  • Şikayet veya eleştirilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada nehir üstünde köprü görmek insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine yorulur.

Rüyada köprü ve nehir görmek gelirinin azalacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nehir ve köprü görmek ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada nehir üzerinde köprü görmek üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına alamet eder.

Rüyada nehir üzerindeki köprüden geçmek uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada nehir köprü görmek helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine inanılır.

Rüyada tertemiz nehir görmek geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına işaret etmektedir.

Rüyada nehir kenarında namaz kılmak sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments