Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nehirden atlamak

Rüyada nehirden atlamak

Rüyada nehirden atlamak üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına, mutsuz ve hasta olacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine tabir olunur.

Rüyada nehirden atlamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız da renklenebilir.

Rüyada nehir üzerinden atlamak kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nehire atlamak adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, elindeki malların gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada nehirden atlamak yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada nehirden kurtulmak dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına inanılır.

Rüyada nehirden karşıya geçmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, ziraat ve harmandan fayda görmeye işaret etmektedir.

Rüyada bulanık akan nehir görmek güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada nehir ırmak karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, bereketli işlere gireceğine, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına delalet etmektedir.

Rüyada nehir yatağı görmek zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments