Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nehir üzerinden atlamak

Rüyada nehir üzerinden atlamak

Rüyada nehir üzerinden atlamak geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada nehir üzerinden atlamak gördüyseniz:

  • Genel olarak ufak tefek şeyleri kırmak veya basit kesik ya da incinmelerle karşılaşmak da kaza sınıfındandır.

Rüyada nehirden atlamak ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada nehir üzerinden atlamak sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına delalet etmektedir.

Rüyada nehire atlamak yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, maddi güç sahibi olacağına, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil nehirde yüzmek yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, insanlara yardım edeceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına işaret etmektedir.

Rüyada sandalla nehirde gezmek düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada nehirden balık yakalamak endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada ormanda nehir görmek üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada nehir üzerinde köprü görmek birikim yapma fırsatı elde edeceğine, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments