Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nehir ırmak

Rüyada nehir ırmak

Rüyada nehir ırmak üst düzey çalışmalara imza atılacağına, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, canını ve malını hiçe sayacağına, birçok dedikoduya maruz kalacağına rivayet eder.

Rüyada nehir ırmak gördüyseniz:

  • Durumunuzu açıklamanız sizden şüphe eden bir kişinin size güvenmesini sağlayabilir.

Rüyada nehir ırmak bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada nehir ırmak görmek yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada ırmak nehir görmek hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ırmakta yün yıkamak yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına inanılır.

Rüyada ırmağın yükseldiğini görmek maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, rakiplerine karşı güç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ırmak kenarında ev görmek zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, sevdiği kişilerden zarar göreceğine delalet eder.

Rüyada büyük ırmak görmek herkesin dikkatinin çekileceğine, korkulan bir şeyin başa geleceğine, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil ırmakta yüzmek böylece yüzünün güleceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments