Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nehir üstünde uçmak

Rüyada nehir üstünde uçmak

Rüyada nehir üstünde uçmak mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, ferahlığa çıkacağına, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, kısa süre içinde yalnız kalınacağına işaret eder.

Rüyada nehir üstünde uçmak gördüyseniz:

  • Çocukça davranışlarda bulunmaz veya engellerseniz, tatsızlıkları önleyebilirsiniz.

Rüyada nehir üstünde uçmak müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına inanılır.

Rüyada nehir üzerinde uçmak hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, iş yerinde çok zarar edileceğine, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada nehir üstünde köprü görmek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, onlara hocalık edeceğine, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada mezarlığın üstünde uçmak iyi gelir getiren işler yapılacağına, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına yorulur.

Rüyada balonun üstünde uçmak çok büyük maddi zarara uğrayacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada dağların üstünde uçmak önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına işaret eder.

Rüyada uçakla denizin üstünde uçmak yeni bir sosyal çevreye gireceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine inanılır.

Rüyada binaların üstünden uçmak vefa göstereceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments