Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nehir üzerinden geçmek

Rüyada nehir üzerinden geçmek

Rüyada nehir üzerinden geçmek üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, çok büyük destek vereceğine, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada nehir üzerinden geçmek gördüyseniz:

  • Sizi üzen hataları telafi için çalışabilirsiniz.

Rüyada nehir üzerinden geçmek sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada nehir üzerindeki köprüden geçmek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada nehir geçmek eşlerin ayrılacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına işaret etmektedir.

Rüyada nehirden yüzerek geçmek her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, üzüleceğine ve kırılacağına yorulur.

Rüyada bulanık nehirden geçmek ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada akan nehirden geçmek yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada nehirden karşıya geçmek onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada nehirden geçmek karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments