Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nehirden geçmek

Rüyada nehirden geçmek

Rüyada nehirden geçmek insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, hobilerine eğileceğine, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, rakipleri mağlup edeceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına yorulmaktadır.

Rüyada nehirden geçmek gördüyseniz:

  • Akıllı planlar ilerlemenizi hızlandıracak, zamanı doğru kullanmalısınız.

Rüyada nehir üzerindeki köprüden geçmek her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına rivayet eder.

Rüyada bulanık nehirden geçmek yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına, umutsuz olacağına delalettir.

Rüyada akan nehirden geçmek inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına inanılır.

Rüyada nehirden yüzerek geçmek ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nehir üzerinden geçmek maddi gücünü kaybedeceğine, ömrünün uzun olacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına işarettir.

Rüyada nehirden karşıya geçmek mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, kesesinin her daim dolu kalacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına işarettir.

Rüyada nehirden geçmek işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, bahtının güzelleşeceğine, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada nehir geçmek hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, sevindirici olaylar yaşayacağına, güzel bir geleceğin yaklaşmasına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments