Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nehirden geçtiğini görmek

Rüyada nehirden geçtiğini görmek

Rüyada nehirden geçtiğini görmek sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına alamet eder.

Rüyada nehirden geçtiğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda fikirleriniz veya duygularınız değişebilir.

Rüyada nehirden geçtiğini görmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada nehirden geçmeye çalışmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına, işlerinde önemli adımlar atacağına, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına işaret eder.

Rüyada nehir taşkını görmek kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, düşman hususunda keder ve üzüntüye, bazı başka desteklere kavuşacağına delalettir.

Rüyada akan nehir görmek atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine inanılır.

Rüyada deniz ve nehir görmek sermayesinin boşa gideceğine, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, uzun sohbetler edeceğine tabir olunur.

Rüyada nehirde sürüklenmek hainlik yapacağına, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine tabir olunur.

Rüyada nehir üstünde uçmak uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, kazancınızın artacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada nehir üzerinden atlamak artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments