Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nehir yatağı görmek

Rüyada nehir yatağı görmek

Rüyada nehir yatağı görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, eğlenceli günlere kavuşacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına işaret eder.

Rüyada nehir yatağı gördüyseniz:

  • Tuzaklara dikkat etmeniz gerekiyor.

Rüyada nehir yatağı görmek ticarette yol katedeceğine, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına yorulur.

Rüyada nehirde balık görmek çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada çamurlu nehir görmek aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, sevdikleri ile birlikte olacağına işaret etmektedir.

Rüyada nehir içinde yürümek zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, yokluk içine düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada nehire atlamak hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına alamet eder.

Rüyada kirli nehirde yüzmek çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada nehirin kuruduğunu görmek herkesi kendisine hayran bırakacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine işaret eder.

Rüyada bulanık nehir görmek hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments