Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nehirde boğulmak

Rüyada nehirde boğulmak

Rüyada nehirde boğulmak adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nehirde boğulmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaş ya da meslektaşınızın öneri veya tekliflerinin farklı nedenleri olabilir, dikkatle ilerlemekte fayda var.

Rüyada nehirde boğulan birini kurtarmak kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine yorulur.

Rüyada nehirde boğulan birini görmek sorunların günden güne artacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına inanılır.

Rüyada nehirde boğulmak sevilen kişilerle aranın bozulacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına rivayet eder.

Rüyada buzlu nehir görmek emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, hem de yeni mülkler satın alacağına inanılır.

Rüyada nehirde yüzen balıklar görmek çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada bulanık nehir görmek hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına işarettir.

Rüyada masmavi nehir görmek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine işaret eder.

Rüyada mavi nehir görmek kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments