Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nehirde boğulan birini kurtarmak

Rüyada nehirde boğulan birini kurtarmak

Rüyada nehirde boğulan birini kurtarmak çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, dertlerinden kurtulacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına alamet eder.

Rüyada nehirde boğulan birini kurtarmak gördüyseniz:

  • Yakın dostlarınızdan yardım alabilirsiniz.

Rüyada nehirde boğulan birini kurtarmak iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına alamet eder.

Rüyada nehirden birini kurtarmak hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine tabir olunur.

Rüyada nehirde boğulmak iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ilim ve irfan sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada nehirde boğulan birini görmek birçok kişinin yardımına koşulacağına, yeniden sulh ortamının sağlanacağına, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine alamet eder.

Rüyada suda boğulanı kurtarmak telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı işarettir.

Rüyada boğulan bir kişiyi kurtarmak işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına yorulur.

Rüyada denizde boğulan birini kurtardığını görmek haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine delalettir.

Rüyada köpeği boğulmaktan kurtarmak kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments