Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masmavi nehir görmek

Rüyada masmavi nehir görmek

Rüyada masmavi nehir görmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada masmavi nehir gördüyseniz:

  • Alt yapısı olmayan yatırımlardan veya size ihtiyacınız olmayan şeyler satmaya çalışan kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada masmavi nehir görmek onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine alamet eder.

Rüyada masmavi gökyüzü görmek şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına yorulur.

Rüyada masmavi durgun deniz görmek en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada masmavi göl görmek ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada masmavi berrak deniz görmek sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada masmavi göz görmek yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına tabir olunur.

Rüyada masmavi havuzda yüzmek yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada masmavi deniz görmek yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments