Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi nehir görmek

Rüyada mavi nehir görmek

Rüyada mavi nehir görmek tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, darp edileceğine, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, hayatına yeni bir yön vereceğine, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine rivayet eder.

Rüyada mavi nehir gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınız ya da tanıdığınız kişiler belli konularda hassasiyetlerini yitiriyor olabilirler.

Rüyada mavi nehir görmek mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, rahat edilecek bir projeye girileceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpüklü nehir görmek eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına işaret eder.

Rüyada taşan nehir görmek Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine delalet eder.

Rüyada çay nehir görmek sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, kudret ve hidayet sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada taşlı nehir görmek ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada yeşillik ve nehir görmek aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına tabir olunur.

Rüyada nehirde gezmek berekete ve zenginliğe kavuşacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine, yalan söylemeye alamet etmektedir.

Rüyada nehirden atlamak çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments