Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzlu nehir görmek

Rüyada buzlu nehir görmek

Rüyada buzlu nehir görmek başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, şansın döneceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, özlemelerin son bulacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, işlerini sabırla yoluna koyacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına inanılır.

Rüyada buzlu nehir gördüyseniz:

  • Romantizm veya keyifli planlar birlikte daha fazla zaman geçirmek istediğiniz kişilerle yakınlaşmanıza yardım edebilir.

Rüyada buz tutmuş nehir görmek işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada buzlu nehir görmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına rivayet eder.

Rüyada hızlı akan nehir görmek kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, doğru bir karar verileceğine rivayet eder.

Rüyada nehir yüzmek sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına inanılır.

Rüyada köpüklü nehir görmek kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine yorulur.

Rüyada bulanık nehirden geçmek haksızlıkların ortadan kalkacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine rivayet eder.

Rüyada taşlı nehir görmek hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, düzeninin sarsılacağına rivayet eder.

Rüyada nehirde yüzdüğünü görmek ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments