Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nehirde boğulan birini görmek

Rüyada nehirde boğulan birini görmek

Rüyada nehirde boğulan birini görmek zahmete ve derde düşeceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, kısmetlerinin de kapanacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine işarettir.

Rüyada nehirde boğulan birini gördüyseniz:

  • Tartışmalardan uzak durmak için duygularınızı kontrol etmeniz gerekiyor.

Rüyada nehirde boğulmak rakiplerine karşı güç elde edeceğine, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada nehirde boğulan birini kurtarmak sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına, huzursuzluk yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nehirde boğulan birini görmek kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada hızlı akan nehir görmek makam ve kariyer sahibi olunacağına, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına tabir olunur.

Rüyada nehir köprü görmek hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, iş kaybı yaşayacağına yorulur.

Rüyada siyah nehir görmek sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, mutlu olmanın yollarını bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada nehir geçmek çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nehir kenarında durmak üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments