Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nehirde yüzen balıklar görmek

Rüyada nehirde yüzen balıklar görmek

Rüyada nehirde yüzen balıklar görmek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına, çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada nehirde yüzen balıklar gördüyseniz:

  • Karşınızdaki insanlar sizin gibi düşünmelerine rağmen bunu ortaya koyamıyorlar.

Rüyada nehirde yüzen balıklar görmek maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, sevgi göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada nehirden yüzerek geçmek zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada balıklı nehir görmek dünya ve ahiretinin güzel olmasına, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, güzel haberler alacağına işarettir.

Rüyada nehir balık görmek maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nehirde büyük balık görmek uzun süre kendini toparlayamayacağına, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının ve zenginliğinin artacağına tabir olunur.

Rüyada balıklarla dolu nehir görmek kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada nehirde balık yakalamak aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, yaşamın daha kolay hale geleceğine, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine rivayet eder.

Rüyada nehirde balık tutmak sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, özlem gidereceğine, mevki makam sahibi olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments