Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nehirden birini kurtarmak

Rüyada nehirden birini kurtarmak

Rüyada nehirden birini kurtarmak onu uyaracağına, sorunların ve sıkıntıların artacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, çok üzüleceğine, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, böylece büyük kazançlar elde edileceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına işarettir.

Rüyada nehirden birini kurtarmak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan istikrar sağlanabilir.

Rüyada nehirden birini kurtarmak söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada nehirde boğulan birini kurtarmak küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, kendisi için mal mülk alacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine yorulur.

Rüyada derin nehir görmek büyük maddi kayıp verileceğine, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına tabir olunur.

Rüyada dicle nehir görmek dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine işarettir.

Rüyada dere nehir görmek her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine işarettir.

Rüyada donmuş nehir görmek fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine delalettir.

Rüyada nehirde sandal görmek hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına rivayet eder.

Rüyada kurumuş nehir görmek rahat bir hayat sürüleceğine, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, fesatlıklar içinde kalınacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments