Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeği boğulmaktan kurtarmak

Rüyada köpeği boğulmaktan kurtarmak

Rüyada köpeği boğulmaktan kurtarmak herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, hayırlı kişiler ile tanışacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, paraya ve mala kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpeği boğulmaktan kurtarmak gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı doğru planlayabilmek için zamana ihtiyacınız var.

Rüyada köpeği boğulmaktan kurtarmak kısa süre içinde engelleneceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada suda boğulan köpeği kurtarmak bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, verilen sözlerin tutulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada havuzda boğulanı kurtarmak arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, kötü yönde hareket edeceğine, sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada derede boğulan birini kurtarmak kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine delalet etmektedir.

Rüyada nehirde boğulan birini kurtarmak sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada anneyi boğulmaktan kurtarmak isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğunu boğulmaktan kurtarmak ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına delalettir.

Rüyada boğulmak ve kurtarmak sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, görgülü ve kültürlü olacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments