Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nehirde gemi görmek

Rüyada nehirde gemi görmek

Rüyada nehirde gemi görmek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, gelirinin azalacağına, yokluğun biteceğine, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına işarettir.

Rüyada nehirde gemi gördüyseniz:

  • Biraz önce silkinip kendinize gelmeniz gerekiyor.

Rüyada nehirde gemi görmek yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, neşeyi ve sağlığı bulacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada nehir ve yeşillik görmek elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, onun her zaman başında olacağına delalettir.

Rüyada yemyeşil nehir görmek günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına işaret eder.

Rüyada nehir kenarında oturmak yaşadığı yokluğun biteceğine, problemlerinin biteceğine, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına inanılır.

Rüyada nehire düştüğünü görmek işinden evine gidip geleceğine, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, haneye bolluk ve berekete dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada nehir taşması görmek hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada nehirde akıntıya kapılmak uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine işaret eder.

Rüyada nehirde sandal görmek çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, çıkmaza düşeceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments