Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şelaleye düşmek

Rüyada şelaleye düşmek

Rüyada şelaleye düşmek verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, çok büyük işler gerçekleştireceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada şelaleye düşmek gördüyseniz:

  • Sonu tatlıya bağlanacak merak etmeyin.

Rüyada şelale düşmek işlerinin kapanacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, kötü günleri geride bırakacağına rivayet eder.

Rüyada şelaleye düşmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine tabir olunur.

Rüyada şelaleden düşmek İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada şelaleden aşağı düşmek güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada deniz şelale görmek büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada yeşil şelale görmek yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük bir şelale görmek yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, bir konuda destek alacağına delalet eder.

Rüyada şelaleler görmek çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, canının kıymetini bileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments