Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şelalede balık tutmak

Rüyada şelalede balık tutmak

Rüyada şelalede balık tutmak çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, huzursuz ve mutsuz olacağına, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına işarettir.

Rüyada şelalede balık tutmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda temelsiz suçlamalar keyfinizi kaçırabilir.

Rüyada şelalede balık tutmak çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine, düşmanların önlerinin açılacağına alamet eder.

Rüyada şelalede balık görmek kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, dertlerinin günden güne artacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada şelale atlamak kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada şelalenin üstünde olmak yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada akarsu şelale görmek kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, işlerinde başarı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada deniz ve şelale görmek sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına, insanlara iyilik yapmaya delalet etmektedir.

Rüyada denizde şelale görmek yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada şelalenin üstünde yürümek kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments