Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük şelaleler görmek

Rüyada büyük şelaleler görmek

Rüyada büyük şelaleler görmek şansa, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine işarettir.

Rüyada büyük şelaleler gördüyseniz:

  • Kimsenin etkisinde kalmadan, mantığınızdan çok duygularınıza güvenerek kararınızı, içinizden geldiği gibi vermeniz gerekiyor.

Rüyada çok büyük şelale görmek yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük şelale görmek sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada büyük bir şelale görmek bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine yorulur.

Rüyada büyük şelaleler görmek anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına inanılır.

Rüyada şelale su görmek çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dağdan akan şelale görmek kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına, en yüksek makamlara oturacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına tabir olunur.

Rüyada yeşillik ve şelale görmek hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına inanılır.

Rüyada denizin içinde şelale görmek çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments