Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nazar muskası görmek

Rüyada nazar muskası görmek

Rüyada nazar muskası görmek çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine delalet eder.

Rüyada nazar muskası gördüyseniz:

  • Farklı taraftan gelen öngörülmemiş bir öneri veya ima belli bir anlaşmanın, düzenlemenin veya üzerinde durulan bir konunun ihtiyacı olan şey olabilir.

Rüyada nazar muskası görmek yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine işarettir.

Rüyada büyük nazar boncuğu görmek gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine yorulur.

Rüyada altın nazar boncuğu görmek hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına rivayet eder.

Rüyada nazar boncuğu küpe görmek sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada birine nazar boncuğu takmak neşesinin yerine geleceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, manevi olarak hasar alınacağına inanılır.

Rüyada nazar boncuklu kolye almak işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, büyük problemler yaşanacağına yorulur.

Rüyada birine nazar boncuğu vermek sıkıntıların çözüm bulacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, anne babanın üzüntü duyacağına işaret eder.

Rüyada yeşil nazar boncuğu görmek maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments