Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük nazar boncuğu görmek

Rüyada büyük nazar boncuğu görmek

Rüyada büyük nazar boncuğu görmek kinin ve düşmanlığın giderileceğine, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına delalettir.

Rüyada büyük nazar boncuğu gördüyseniz:

  • Eskiden birlikte çalıştığınız kişilerle veya meslektaşlarınızla bir araya gelmeniz durumunda yeni bilgiler edinebilirsiniz.

Rüyada büyük nazar boncuğu görmek onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada nazar boncuğu vermek zenginlik sahibi olunacağına, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nazar boncuklu anahtarlık görmek ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada nazar boncuğu küpe görmek büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada birine nazar boncuğu takmak bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına inanılır.

Rüyada yeşil nazar boncuğu görmek rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, sorunların zor bir durum yaşatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın nazar boncuklu küpe görmek sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, hayata karşı zayıf davranmayacağına, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada nazar boncuklu bilezik görmek zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments