Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nazar boncuğu küpe görmek

Rüyada nazar boncuğu küpe görmek

Rüyada nazar boncuğu küpe görmek deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, rüya sahibinin uyarı alabileceğine, aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, sevdiği birine hediye alacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine rivayet eder.

Rüyada nazar boncuğu küpe gördüyseniz:

  • Basit sonu olmayan maceralardan kaçının.

Rüyada nazar boncuğu küpe görmek çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın nazar boncuklu küpe görmek yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada nazar boncuğu hediye etmek her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, sorunlarının son bulacağına, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına delalettir.

Rüyada nazar boncuğu hediye almak kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada altın nazar boncuğu görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine alamet eder.

Rüyada bir sürü nazar boncuğu görmek sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine işarettir.

Rüyada birinden nazar boncuğu almak diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine delalet eder.

Rüyada birinin nazar boncuğu verdiğini görmek aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments